Graţie lui Tesla, cunoaştem de mai bine de 80 de ani că o antenă simplu reprezintă un conductor electromagnetic care transformă undele radio din spaţiul cosmic liber în curent electric. Iar această conversie electromagnetică poate alimenta toate maşinăriile noastre, inclusiv automobilele.
Sprijinit de Pierce Arrow-Co. şi de General Electric în 1931, Nikola Tesla, inventatorul generatorului de curent alternativ, a luat motorul de benzină de pe un automobil Pierce Arrow și l-a înlocuit cu un motor electric de 80 de cai putere, de curent alternativ, cu nicio sursă de alimentare externă. Tesla a achiziţionat 12 de tuburi vidate, unele fire și rezistențe, pe care le-a adunat într-o cutie de 50 cm lungime, 30 cm lăţime şi 15 cm înălţime. Punând cutia pe scaunul din față de lângă el, Tesla a spus: “Acum avem energie”. Fără niciun combustibil, Tesla a reuşit să conducă maşina aceasta timp de o săptămână, până la viteze de 150 km/h.
Cum motorul de curent alternativ poate funcționa numai pe curent alternativ (care este, de obicei, furnizat într-o locuinţă), bateria auto electrică de 12 volți nu putea fi sursa de putere, deoarece aceasta funcţionează numai pe curent continuu. Deci, care a fost sursa de putere care alimenta motorul electric de curent alternativ al lui Tesla? Undele electromagnetice despre care Tesla spunea că reprezintă o sursă liberă de energie, fiind prezente peste tot, în cantități nelimitate.
Demonstraţia din 1931 Pierce Arrow arată fără îndoială că nu avem nevoie de niciun fel de benzină/motorină pentru alimentarea automobilelor noastre. Aşadar, acest lucru a avut loc în 1931! De 85 de ani industria automobilului putea să se dezvolte altfel, fără poluarea maşinilor de care avem parte astăzi şi fără a plăti sute de miliarde de dolari marilor corporaţii petroliere, pentru o tehnologie atât de poluantă!
Un automobil alimentat cu un motor electric ca cel produs de Tesla are mai multe avantaje faţă de motorul clasic pe benzină sau motorină. În primul rând, acel automobil nu va face absolut niciun zgomot, pentru că nu mai există niciun motor care să polueze fonic. În al doilea rând, s-a terminat cu toată poluarea chimică. În al treilea rând, acea maşină ar fi mult mai uşoară, pentru că nu ar mai exista celebrul motor masiv de combustibil, rezervorul plin cu combustibil sau sistemele de evacuare. Şi, nu în ultimul rând, sursa de energie pentru automobil ar fi una gratuită!
Acum, este evident de ce acest automobil electric uluitor, construit de Tesla, a fost ucis în urmă cu 85 de ani. Marile corporaţii petroliere şi cele de electricitate nu mai câştigau bani; la fel şi guvernele, nu mai puteau percepe impozite pe benzina sau motorina vândută. Iar energia liberă nu putea fi impozitată, pentru că ar fi fost ca şi cum ai taxa aerul…
Preluat: www.lovendal.ro
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.