Peste tot în lume trebuie oprit consumul de petrol și cărbuni. Trebuie exploatate de urgență doar zăcămintele de gaz metan care, altfel ar fi fost eliberat în atmosferă, dar fără a avea un impact semnificativ asupra mediului înconjurător. Chiar și aceste măsuri drastice nu ar fi suficiente în oprirea schimbărilor climatice dramatice. Trebuie reîmpădurită Planeta și protejate prin lege și pază armată toate ariile verzi. Trebuie reciclat totul. Trebuie filtrate sau oprite sursele care poluează apa, aerul și solul. Și nici așa nu putem fi siguri că este suficient și că am intervenit la timp în salvarea vieții pe Pământ, dar putem fi siguri că am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a le oferi generațiilor viitoare o șansă la viață, poate chiar la una mai bună.

Politica globalistă nu permite independența de sistem a indivizilor. Această politica modernă prevede ca pământul să fie lucrat industrial, iar oamenii să fie concentrați în orașe. În contextul actual, trebuie ca fiecare dintre voi, cei inteligenți, să dețineți pământ în zone cu potențial scăzut de a fi lovite de dezastre naturale (inundații, secetă, vânturi puternice) și să-l exploatați sau să-l închiriați pentru moment celor din zona respectivă. Aceasta este o poliță de asigurare pentru vremurile tulburi care vor veni. Ea vă oferă hrană de calitate și independență față de Sistem.

Urmează o noua etapă a existenței vieții pe Pământ, una fără ghețari. Dezechilibre puternice – temperaturi extreme, secetă prelungită în anumite zone, inundații în altele, vânturi puternice – și pe fondul unei creșteri globale a populației, vor face ca mâncarea care ne ține sănătoși, realizată în sisteme tradiționale, să nu mai fie suficientă. Aproape peste tot în lume, politicile actuale sunt sinucigașe – atentează chiar și la existența omenirii.

Având câteva informații și făcând câteva conexiuni logice între ele începi să îți conturezi o imagine vagă despre viitor. Adevărul absolut nu-l deține nimeni, iar călătoriile în viitor sunt și mai puțin posibile. Nimeni nu poate cunoaște cu exactitate ce va urma, mai ales cei care se sunt hipnotizați de tembelizor.

Exemple de astfel de informații:

  • Studiile independente arată că în jurul anului 2030 nu vor mai exista ghețari nicăieri în lume.
  • Nu se pot estima cantitățile de gaz metan captiv sub o parte din acești ghețari. Este cunoscut faptul că acest gaz eliberat în atmosferă produce un efect de seră mult mai puternic decât dioxidul carbon, însă neputând fi absorbit de plante.
  • Precipitațiile insuficiente și stratul de zăpadă subțire întâlnit doar pe vârful munților au contribuit la scăderea nivelului pânzelor freatice.
  • Fertilizatorii utilizați în agricultură contribuie la încălzirea globală.
  • Exploatarea animalelor pentru consum, aduce boală în rândul consumatorilor, produce gaze de seră și constituie o risipă de resurse: apă și teren.

Ne-am amanetat viitorul, dar nici prezentul nu e prea grozav.

Cred că mai avem o șansă. Dar pentru a schimba societatea în care trăim, trebuie în primul rând să ne schimbăm noi, fiecare în parte. Apoi vom putea construi mici comunități. Toate aceste comunități vor acționa în același scop, ghidate de instinctul primordial al supraviețuirii. Suntem în criză de timp. Trebuie să ne grăbim!

Pentru a putea înțelege nevoia de schimbare și capacitatea fiecăruia de a contribui la cursul istoriei, trebuie să suporți o transformare a conștiinței. Fiecare trebuie să se informeze din cât mai multe surse, să pună totul la îndoială, să învețe cum să separe minciuna de adevăr, să-și urmărească instinctul, să comunice și să testeze sau să caute dovezi solide înainte de a ajunge la o concluzie.

Nu este suficient să vă spun că supermarketurile sunt aducătoare de boală, că trebuie să renunțați la produsele de origine animală, că trebuie zilnic să faceți mișcare, că toate sistemele urmăresc profitul și mai puțin binele vostru, că ar fi bine să alegeți mijloace de transport ecologice (bicicleta) sau economice (trenul)… Trebuie să vă formați propriile convingeri în urma unei schimbări care să vină din interiorul vostru!

Succes!