Earth-in-Hand

Am auzit adesea sintagma „teatrul de operațiuni” când vine vorba despre intervențiile armate în diferitele zone destabilizate de teroriști. Acum îmi dau seama că aproape întreaga planetă este un teatru, iar europenii și ceilalți oamenii chiar amărâți care s-au refugiat pe teritoriul lor sunt actorii acestuia. Toată această piesă de teatru a fost regizată de persoane nemiloase care se joacă cu destinele oamenilor. Acestea își doresc îngenunchierea mai multor popoare, având astfel acces la o cantitate mai mare de resurse la un preț mai mic. Pentru acestea este un joc, o simulare, în care doresc să-și arate supremația prin capacitatea lor tactică de a schimba radical omenirea după bunul lor plac.

Poluarea a atins cote alarmante pe arii tot mai extinse! Dacă toate popoarele ar înțelege acest lucru acum și ar conlucra la remedierea avariilor ecologice și la conservarea bunurilor naturale, POATE am avea o șansă de a păstra planeta aceasta, un loc bun de trăit și pentru generațiile care vor veni.

Toate aceste diversiuni: economice, rasiste, culturale și religioase, nu fac decât să întârzie și mai mult luarea măsurilor importante de ecologizare și conservare a întregii planete pe care locuim.

Viața noastră este un grăunte de nisip în marea clepsidră ce măsoară timpul existenței planetei noastre. Dacă am înțelege cu toții că nu trebuie să fim egoiști împărțind planeta și cu urmașii noștri, aceasta ar putea deveni raiul pentru generațiile următoare. Dacă acum luăm măsurile potrivite, prin puterea exemplului, copiii noștri ar putea perpetua peste generații gândirea și acțiunile noastre de acum făcând eternă viața omenirii pe Pământ.

Fiecare dintre noi are puterea de a îndrepta lucrurile prin gândirea și acțiunile sale!

© SalveazaLumea.ro