4f2b55493501fee0b99bc5c77cab67bd

Prețul corect este dat de piață, locul unde cererea întâlnește oferta. Dar mai mult decât atât, prețul este dat și de scopul produsului sau serviciului cumpărat. Asta face ca un inel obișnuit să aibă un preț echitabil, dar un inel de logodnă din aceleași materiale, în aceleași cantități să aibă un preț mult mai mare. Luxul se plătește, iar când vine vorba de nunți și botezuri se plătește scump.

La trei mari eveniment omul își pierde capul și scoate din buzunar și banii pe care nu-i are încă, doar de dragul de a marca evenimentul respectiv sau pentru a arăta prietenilor și rudelor că este o persoană de succes, că are bani. Acestea sunt botezul, nunta și înmormântarea. Însă banii nu-l vor învia pe mort și nici nu-i va păstra vie amintirea mai mult decât faptele săvârșite de-a lungul vieții. Chiar dacă unii vor să creadă că nunta este unicul eveniment de acest gen din viața lor, rata divorțurilor și numărul mare de căsătorii cu al doilea și chiar al treilea partener este destul de mare. Chiar dacă botezul este cel mai important eveniment din viața noastră după nuntă, deja de la al doilea copil nou născut devine o rutină.

La nunți și la botezuri se cheltuiesc foarte mulți bani. Evenimentele acestea speculate de persoane dornice de îmbogățire prin muncă cât mai puțină sunt greu de evitat, iar speculanții și mai greu. Dacă sunteți într-o astfel de situație, vă doresc succes în evitarea acestora! Deși știu că este dificil, aveți grijă să nu fiți păcăliți prea tare 😉

© SalveazaLumea.ro