Sistemul politic modern, implementat la nivel mondial, este incapabil să față atentatelor la siguranța și identitatea națională. Problemele sistemului nu pot fi rezolvate folosind regulile aceluiași sistem. Nici un sistem nu este 100% perfect, însă îmbinând mai multe sisteme, luând ce este mai bun de la fiecare, se poate obține o armonie (ne putem apropia mai mult de un sistem perfect).

Lipsa de patriotism

În lumea modernă a fi naționalist este un concept învechit și ciudat sau chiar în afara legii.

Ne bucurăm de impozitele și taxele plătite de companiile străine, în loc să ne bucurăm de întreg profitul companiilor de stat, care au ca rol îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor prin oferirea de servicii și produse subvenționate și/sau prin obținerea de profit din exporturi!!!

Minciuna

Poporul român lipsit de patriotism, dezbinat şi minţit este acum adormit.

Rețeta folosită pentru a avea un popor docil este să îi oferi mâncare şi circ. Măcar dacă ar fi unele de calitate, însă mâncarea de care avem parte este un soi de gunoi, iar circul de care ne bucurăm zilnic este pentru retardaţi.

Fiecare român este lăsat pe cont propriu să se descurce. În fiecare zi i se oferă modele noi de succes, iar dacă el nu reușește pe aceeași cale este lăsat să aleagă calea exilului. În fiecare zi românii sunt îndoctrinați că s-au născut într-o țară săracă, fără istorie și fără viitor, iar singura soluție a acestora este să fie luați sub aripa ocrotitoare a țărilor mai dezvoltate. Țara aceasta nu este săracă, însă sărăcește pe zi ce trece, cu fiecare român care o părăsește, cu fiecare pădure tăiată, cu fiecare petic de pământ vândut străinilor.

Alungarea cetățenilor țării

De ce să permitem geniilor să își găsească împlinirea profesională pe alte meleaguri, când putem să facem din locul în care s-au născut un loc mai bun? România este așezată într-un loc binecuvântat de Dumnezeu! Însă are nevoie de oameni corecți, muncitori, altruiști, cu har și dăruire, pentru a schimba acest loc în Rai. Și ca să închei acest subiect cu o notă din același registru, vă reamintesc că Răul este doar absența Binelui, iar noi cu dragoste și dăruire putem să eradicăm odată pentru totdeauna Răul din sânul societății noastre. Însă pentru aceasta este nevoie de reformarea educației, educație care trebuie să se facă încă din sânul familiei.

Trădarea

Trădarea poate apărea oriunde, chiar și de la părinții tăi, chiar și de la copii tăi, chiar și de la persoana cu care împarți totul. Atunci de ce să te miri trădarea vine de la cineva care nu îți este neam? Trebuie să facem eforturi ca acest fenomen, de trădare, să fie eradicat odată pentru totdeauna din comunitatea noastră, din România. Acest lucru se poate realiza prin reformarea justiției:

  • legi cât mai puțin interpretabile,
  • impunerea de sancțiuni judecătorilor care greșesc,
  • dreptul de a fi nevinovat până la demonstrarea contrariul.

© SalveazaLumea.ro