Credința mea e șubredă, dar cred că suntem în ultimele zile ale existenței vieții pe Pământ. Asemenea afirmații par incredibile, dar se bazează pe dovezi științifice de netăgăduit. E posibil să dureze mai mult de 10 ani acest declin, dar prea puțin în comparație cu existența oamenilor pe Pământ, nemaivorbind de existența vieții sau chiar a planetei noastre.

“Acum se ALEG APELE: MATERIALIȘTII (sclavii BANULUI) sau IDEALIȘTII (oameni care consideră că dacă TUTUROR le este bine lor nu poate să le fie rău)!!! EGOISM contra ALTRUISM!!!! ÎNTUNERIC contra LUMINĂ!!!” – Raducan J.

Știi ce număr de înregistrare are patentul lui Bill Gates pentru cip? În baza de date a patentelor pentru invenții este 060606/26.03.2020. Cifrele au o energie!

https://patentscope2.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606

Tot ce e scris în biblie, trebuie să se întâmple! Scrie în Apocalipsa clar? Nimeni nu va mai putea cumpăra și nici vinde fără să aibă semnul fiarei pe mână sau în frunte. Și acest semn are număr de om, șase sute șaizeci și șase.

Oamenii inteligenți vor fi prigoniți pentru că ei sunt în stare să destabilizeze sistemul.

„Spectacolul” din 2012 de la deschiderea jocurilor olimpice de la Londra. Simbolistica vorbește de la sine.

Uite cum se joacă cu noi. Din 2012 au început să arate semne clare cu virusul ăsta. În eveniment mondial, ca să vadă toată lumea. Cine are minte și deschide ochii, să înțeleagă. Cine doarme, adormit va rămâne. Totul e orchestrat clar.

https://youtu.be/4As0e4de-rI

Există un grup restrâns de oameni care manipulează un număr ceva mai mare aflați în funcții cheie: politicieni, judecători, medici, preoți. Aceștia la rândul lor îi manipulează pe toți ceilalți. Cei aflați în vârf s-au folosit de psihopați pentru ca să le fie lor mai bine, psihopații au fost fericiți că și-au satisfăcut poftele, iar marea masă e formată din oameni orbi. Acesta este comportamentul unor paraziți care îți mănâncă gazda până rămân fără ea. Dacă ai reuși să le arăți adevărul, i-ai întoarce împotriva tuturor sistemelor – educație, sănătate, alimentație, justiție, religie, finanțe, politică – pentru că toate sunt corupte.

Ei vor strica echilibrul din natură și nimeni nu va mai putea face ceva să îl restabilească – încălzirea globală (inundații, alunecări de teren, deșertificări, secetă, vânturi puternice, grindină), poluarea (apei, a solului și a aerului), despăduririle (pădurile sunt filtrul aerului, furnizor de oxigen și cea mai importantă barieră împotriva încălzirii globale), radiațiile electromagnetice, armele biologice.

Nebunii ăștia au distrus Planeta, la propriu. Aici era Raiul, iar ei l-au transformat în Iad.

Ce trebuie să facem?

  1. Trebuie să producem o schimbare în interiorul nostru, fiecare în al lui.
  2. Trebuie să ne unim, noi cei diferiți.
  3. Trebuie să-i iubim și pe ceilalți, pentru a-i atrage de partea noastră – ei sunt victimele sistemului ticălos.