Persoanele care se îndoiesc de izbândă sunt sortite eșecului și vor târî după ele pe toți ceilalți cu care se împresoară. Să apreciați „nebunii lumii”. Datorită năzuințelor lor beneficiați acum de telecomunicații moderne, transporturi aeriene, autoturisme și multe alte asemenea invenții care acum ni se par firești, dar care la început au fost considerate un semn de nebunie a celor care le-au adus la lumină pentru prima oară. Este adevărat că autoturismele încă nu levitează, dar fără să credem că putem schimba Planeta într-un loc de viață mai bun pentru toate ființele vii, nu ne putem numi superiori și mai puțin de atât, de a fi umani.

Să nu ascultați de cei ce vă vorbesc rar, calm, folosind cuvinte meșteșugite și au pesimismul în ADN. Să nu ascultați de cei ce vă spun pe un ton descurajant că „NU SE POATE”. Ei vor găsi perfect toate scuzele necesare pentru nereușite.

Cei ce vă vorbesc repede înțeleg natura umană, de a-și pierde repede concentrarea. Ei se grăbesc înainte de a fi întrerupți de „dorința de a vorbi doar pentru minunea de a se auzi vorbind”. Ei au ceva important de spus, iar timpul le e potrivnic. Ei au gândit mai mult decât va putea vreodată cineva să exprime într-o unitate de timp. Ei pot fi salvarea ta, a tuturor.

Mai ales acum avem nevoie de o gândire progresistă, prin care orice este posibil. Să nu descurajați pe nimeni. Să nu desconsiderați pe nimeni. Fiecare dintre noi poate să facă istorie în contextul potrivit.

Utopia poate deveni realitate dacă cei implicați înțeleg că transformarea vine de la interior spre exterior, că trebuie mai întâi ei să se schimbe pentru a schimba lumea.

Trebuie să căutăm neîncetat soluții și nu scuze. Comunicarea este esența schimbării. Trebuie constituite grupuri mici prin care, în final, fiecare să comunice cu fiecare. Prinzi curaj când afli că nu ești singurul om inteligent și diferit de majoritate. Îmi doresc sa ne împărtășim experiențele, informațiile utile și conexiunile pe care le facem între acestea și să facem din asta o tradiție pe care în final sa o adopte tot mapamondul. Experiența fiecăruia este crucială în realizarea unei SCHIMBĂRI care să CONTEZE. Înaintea Internetului acest lucru ar fi fost imposibil. Acum nu mai avem nicio scuză.

Este timpul să gândim mult și să vorbim puțin.