Bentley Bentayga este conform specificațiilor companiei este cel mai puternic și cel mai rapid SUV din lume.

Bentayga dispune de un motor de 12 cilindri cu o putere de 600 CP, asigurând o viteză maximă de 301 km/h și un demaraj de la 0-100 km/h în 4,1 secunde. Nu contest luxul oferit de Bentley și performanța lui, dar haideți să vedem cum se prezintă Tesla Model X.

section-exterior-profile nu se poate compara Bentley Bentayga privind luxul, însă în termeni de performanță, Model X P90D are o autonomie de 400 km și este complet electric, este SUV-ul cu cel mai rapid demaraj din lume, reușind să ajungă la 100 km/h în doar 3,2 secunde. Dispune de două motoare, unul frontal cu 259 CP și unul pe puntea spate cu 503 CP.

section-interior-primary-blackModel X are baterile montate în podea, și de aceea este unul dintre cele mai sigure SUV-uri din lume la impactul lateral. Este primul SUV din lume care are un filtru HEPA atât de performant, încât în cazul unei bombe biologice în Tesla Model X nu se moare. Filtrul distrugând orice virus, înainte de a ajunge în habitaclu.

section-hero-cutoutEste primul SUV din lume care are ușile din spate ce se deschid ca și aripile unei păsări. Aceste uși facilitează accesul perfect al pasagerilor de pe locurile 6 și 7 datorită scaunelor mediane care se rabatează elegant în față, dar au și senzori pentru locurile unde plafonul garajului este mai mic.

section-checkboard-aeroModel X are 8 ani garanție fără limită de km, ușile frontale se deschid automat singure când aveți cheia vehiculului, senzori de parcare, avertizare pentru unghiul mort, sistem de frânare automat pentru evitarea coliziunilor inclusiv la viteze mari, șapte locuri, și două portbagaj-uri.

Preluat: http://www.testatinromania.ro